SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA PET MESNIH ZAJEDNICA

Milan Đokić predsednik opštine Knjaževac, Marko Stojanović predsednik Skupštine opštine, Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika, Mladen Radosavljević direktor Preduzeća za razvoj, urbanizami i izgradnju i Marija Jelenković, šef Kabineta predsednika opštine nastavili su danas sa prijemom članova Saveta mesnih zajednica.
 Sastanci su organizovani za predstavnike Vasilja, Štitaraca, Potrkanja, Donjeg Zuniča i Ravne. Problemi meštana ovih sela su različiti, ali prioriteti u narednom četvorogodišnjem periodu biće rekonstrukcija saobraćajnica, sanacija atarskih puteva, proširenje groblja, uređenje vodovoda, kao i adaptacija seoskih domova.
 Na sastanku je istaknuto da se bez mesnih zajednica ne može, tim pre što je to prvi nivo vlasti preko kojeg meštani sela mogu da kažu šta ih tišti, da formulišu svoje zahteve ili da prosto iznesu svoje viđenje kako bi selo trebalo da funkcioniše.
 Sve ono što Saveti MZ ne mogu da reše potrebno je da upute meštane na adrese nadležnih za njihov problem.
Izvor: opstina knjazevac
Foto: opstina knjazevac

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *