POČELA UGRADNJA GREBANOG ASFALTA

Danas je počela ugradnja grebanog asfalta u ulicama u naselju Gradašnica, koje godinama nisu asfaltirane. Izvođač radova je JP „Zelenilo” koje je nedavno nabavilo i mehanizaciju specijalno za tu namenu. Na taj način biće privremeno rešen problem blata i bara koji godinama muči stanovnike pojedinih sokobanjskih naselja i ulica. Prema rečima predsednika opštine Sokobanja Miodraga Nikolića, ovo je tek početak i u narednom periodu grebani asfalt biće postavljen i u ostalim naseljima i ulicama gde je to potrebno a zatim i po seoskim naseljima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‒ Krajem prošle godine od Puteva Srbije preuzeli smo 2.200 kubika grebanog asfalta sa namerom da postavimo tamo gde je to potrebno kao prelazno rešenje, dok se ne završi projektna dokumentacija za ulice koje nisu asfaltirane. Imamo grebanog asfalta za 5,5 km puteva. Naravno tu se nećemo zaustaviti, nabavićemo i za ostale ulice a nakon toga će i seoskanaseljadobiti grebani asfalt. Ali ono što je sada mogu reći, da ćemo u narednom periodu grebani asfalt ugraditi u ulicama naselja Gradašnica, Čuka, Prevalac,gde se nalazi Knjaževačka ulica čiji stanovnici već godinama imaju brojne probleme upravo iz razloga što je neasfaltirana ‒ istakao je Nikolić,koji je danas obišao radove na postavljanju grebanog asfalta u naselju Gradašnica.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *