PRIJEM ZA ČLANOVE SAVETA MESNIH ZAJEDNICA

Rukovodstvo opštine Knjaževac počelo je sa prijemom nedavno izabranih članova Saveta mesnih zajednica.
 Cilj ovakvih sastanaka je da preko svojih mesnih zajednica stanovništvo ruralnih područja, koje čini značajan deo sveukupnog stanovništva u opštini Knjaževac, dobije mogućnost stalne komunikacije sa lokalnom samoupravom čiji su deo, odnosno da omoguće samoupravi da pravilno sagleda probleme i potrebe sela.
 Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić i njegovi saradnici danas su razgovarali sa predstavnicima Mesnih zajednica Kaličina, Štipina, Gornje Zuniče, Sastavak i Grezna. Na satancima je bilo reči o razvoju ovih mesnih zajednica, investicijama, infrastrukturnim radovima, komunalnom opremanju, uređenju domova i puteva.
Opštinsko rukovodstvo je istaklo da želi da čuje potrebe i probleme meštana i izrazilo spremnost da pomogne realizaciju svih neophodnih projekata u interesu stanovnika seoskih sredina.
Sastanci sa članovima Saveta mesnih zajednica nastaviće se i narednih dana, saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine Knjaževac.
Izvor: opstina knjazevac
Foto: opstina knjazevac

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *