ČESTITKA POVODOM DANA GARDE

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je ministru odbrane Nebojši Stefanoviću i svim pripadnicima Garde 6. maj – Dan jedinice. U čestitki se kaže:
„Posebno mi je zadovoljstvo da u ime čitave nacije, svim pripadnicima Garde čestitam 6. maj – Dan jedinice.

Nastavljajući tradiciju Srpske Gvardije dugu 191 godinu, vršite dužnost sa izuzetnom posvećenošću i zalaganjem, oličavajući najviše vojne vrline.

Tokom postojanja stekli ste i očuvali renome najelitnije jedinice vojske, dajući doprinos uspešnom stvaranju moderne i funkcionalne vojne organizacije. Budni i spremni u miru i odlučni i hrabri u ratu sa ponosom nosite gardijsku uniformu i dodeljena odlikovanja za zasluge i postignute rezultate.

Doslednim i efikasnim angažovanjem u izvršavanju postavljenih zadataka i neprekidnim sopstvenim usavršavanjem, iz godine u godinu, unapređujete posebno oblast vojnog protokola za potrebe državnog i vojnog rukovodstva i time doprinosite jačanju ugleda kako Vojske, tako i Republike Srbije, pri tome inspirišući i druge pripadnike vojske. Hvala vam na besprekornom vršenju službe.

Siguran da ćete kao i do sada profesionalno izvršavati postavljene zadatke, razvijati operativnu sposobnost svoje jedinice i ostati ponos nacije, čestitam vam praznik“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

 

 

Izvor: predsednik.rs

Foto: mood.gov.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *