KREĆU RADOVI NA PUTEVIMA U BORSKOM OKRUGU

„Radovima na uređenju puta kod Bunara i puta koji, pored aerodroma, vodi ka Metovnici zvanično je započela građevinska sezona u Boru.
Ovi putevi su u prethodnom periodu ocenjeni kao problematični, a upravo su nam naši sugrađani ukazali na neophodnost njihovog asfaltiranja.
Put ka Metovnici rekonstruiše kompanija ZiJin Mining, kao što smo prethodno i najavili, što pokazuje da, uz dogovor i dobru organizaciju, grad i kompanija mogu zajedno da učestvuju u razvoju našeg grada i da zajedno rade za dobrobit naših meštana.
Ovih dana kreću i radovi na probijanju puta Bučje-Donja Bela Reka, preko Pojata, a zadatak nam je da do kraja ove građevinske sezone u funkciju stavimo i taj putni pravac.
U 2021. godini očekuje na veliki broj infrastrukturnih radova, kako u gradu, tako i u selima, a asfaltiraće se i prilazi zgradama, parking prostori, trotoari i staze i siguran sam da će, nakon ove građevinske sezone, grad Bor poprimiti novi izgled i biti bolje mesto za život naših sugrađana,“ napisao jue Aleksadar Milikić, gradonačelnik Bora.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *