24. KOLO OKRUŽNE LIGE ZAJEČAR

Za fudbalere Ozrena i Hajduka iz Rujevice prvi maj je bio radni dan. Ova dva tima odigrali su meč u okviru 24. kola Okružne lige Zaječar.

Krajnji rezultat je bio 7:2 za ekipu Ozrena. Rezultat na poluvremenu je bio 2:1 za ekipu Ozrena i ništa nije nagoveštavalo da će se utakmica završiti ovako ubedljivim rezultatom.

Međutim, nakon pauze na poluvremenu prevagu na stranu Ozrena donela je ili bolja fizička pripremljenost, taktika trenera ili nešto treće, bilo kako bilo krajnji rezultat govori da je Ozren ozbiljno krenuo u napad na prvo mesto na tabeli Okružne lige Zaječar koje trenutno zauzima ekipa Trebiča koja će svoju utakmicu u okviru ovog kola odigrati u nekom narednom terminu.

Strelci za Ozren bili su Stefan Miletić sa tri postignuta gola, Aleksandar Zemljak koji je bio dvostruki strelac na ovom meču, Nemanja Đorđević i Nemanja Stojaković. Golove za Hajduk postigli su Milan Milanović i Mladen Radojković.

Nakon ovog kola Ozren ima 54 boda, samo bod manje od prvoplasiranog Trebiča dok je ekipa Hajduka ostala na 15. mestu sa 12 osvojenih bodova.

 

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *