ODRŽANA JE 10. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KNJAŽEVAC

Odbornici su dali saglasnost na izveštaje o radu Centra za socijalni rad, Regionalnog centra za stručno usavršavanje i Agencije za razvoj opštinine Knjaževac za proteklu godinu.
Izglasan je predlog odluke o donošenju Lokalnog plana upravljanja otpadom od 2021. do 2031. godine.
Usvojen je predlog odluke o angažovanju revizora za eksternu reviziju konsolidovanog završnog računa budžeta opštine Knjaževac za 2020. godinu.
Razmatrani su predlozi odluka o sprovođenju javnih konkursa za izbor direktora preduzeća “Standard”, “Toplana” i “Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac” čiji je osnivač opština Knjaževac, a izabrana je i komisija za sprovođenje ovih konkursa.
Odbornici su prihvatili odluku o prodaji građevinskog zemljišta u Crnom Vrhu, kao i odluke o kupovini građevinskog zemljišta u Trgovištu, Kaličini i Stogazovcu. Opština će, za potrebe ova tri sela, kupiti parcele kako bi se proširila seoska groblja.
Opština Knjaževac, nakon odluke odbornika, produžiće rok za korišćenje desetak prostorija koje su ustupljene Centru za socijalni rad.
Na današnjoj sednici imenovani su članovi Upravnog odbora PU “Bajka”, a usvojena je i izmena rešenja o imenovanju Školskog odbora u OŠ “Vuk Karadžić”.
Izvor: opstina knjazevac
Foto: opstina knjazevca

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *