ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE SOKOBANJA

Na jučerašnjoj sednici skupštine opštine Sokobanja verifikovan je mandat Jovici Miloševiću iz Žučkovca koji je, nakon verifikovanja mandata, položio svečanu zakletvu.

Odbornici su usvojili i prvi rebalans budžeta sa kadrovskim planom opštine Sokobanja. Usvojen je i prvi rebalans programa poslovanja i JP „Zelenilo” Sokobanja i JKP „Napredak”. Odbornici su usvojili i odluku o rušenju tri objekta na teritoriji opštine Sokobanja, Bifea „Ada”, kućice za vagu na Podini i kolske vage pored bivšeg „Trebiča” jer su, prema rečima izvestioca, pomenuti objekti, između ostalog, u jako lošem stanju i prete da budu urušeni.

 

 

Doneta je odluka o prodaji nepokretnosti u vlasništvu opštine Sokobanja, u pitanju je bivša kafana „Vardar” u naselju Palulula. Usvojena je i Evropska povelja o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou. Odbornici su usvojili finansijski izveštaj SRC „Podina”.

Sednici nisu prisustvovali odbornici Ujedinjene seljačke stranke Srbije.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *