U SOKOBANJI OTVOREN 13. SAJAM CVEĆA

Danas je na mermernom šetalištu u Sokobanji, preko puta crkve Sv. Preobraženja Gospodnjeg otvoren 13. Sajam cveća, ukrasnog šiblja i sadnog materijala. Svi zainteresovani moći će cveće, sadni materijal i ukrano šiblje da pazare do 2. maja jer je to poslednji dan održavanja ove tradicionalne manifestacije, koja se u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja održava od 2008 godine.

 

Učešće na sajmu je odlična prilika za rasadnike i firme, koje se bave proizvodnjom i prodajom cveća i ukrasnih biljaka, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. Sajam cveća privlači veliki broj turista koji borave u Sokobanji. Osim toga, meštani pokazuju veliko interesovanje za sajam, jer Sokobanja ima veliki broj kuća i vila za izdavanje sa uređenim baštama i vrtovima.

Milena Milenković iz Organizacije za turizam Sokobanja, kaže da su ove godine izlagači bili u velikom broju zainteresovani da učestvuju na ovoj manifestaciji, ali da zbog epidemije korone, i poštovanja mera nije bilo moguće prihvatiti više od devet izlagača.

 

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *