ODRŽANA 23. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA U KNJAŽEVCU

Na danas održanoj 23. sednici Opštinskog veća data je saglasnost na izveštaje o radu Centra za socijalni rad i Regionalnog centra za stručno usavršavanje za proteklu godinu.
 Agenciji za razvoj opštinine Knjaževac usvojen je izveštaj o poslovanju za 2020. godinu i pravilnik o sistematizaciji radnih mesta.
Razmatran je predlog rešenja o obrazovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje.
Takođe je data saglasnost na pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u PU ”Bajka”.
Članovi Veća izglasali su predlog odluke o donošenje Lokalnog plana upravljanja otpadom od 2021. do 2031. godine, a u skladu sa Ncionalnim planom i Strategijom upravljanja otpadom.
Na sednici je prihvaćen predlog programa unapređenja bezbednosti saobraćaja na teritoriji opštine za ovu godinu.
Većnici su usvojili finansijski plan Mesne zajednice Žukovac.
Usvojen je predlog odluke o angažovanju revizora za eksternu reviziju konsolidovanog Završnog računa budžeta opštine Knjaževac za 2020.godinu.
Izglasan je predlog rešenja o otvaranju aproprijacije u budžetu opštine za 2021. godinu.
Opštinski većnici su na današnjoj sednici izglasali predlog rešenja o povećanju i upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve.
Opštinskoj upravi usvojen je predlog odluke o izmeni i dopuni finansifskog plana za ovu godinu, a data je i saglasnost o izmeni plana javnih nabavki za 2021.
Izvor: Opština Knjaževac
Foto: Opština Knjaževac

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *