JAVNI POZIV ZA SVE GRAĐANE NA TERITORIJI OPŠTINE KNJAŽEVAC

REGISTROVANIM PROIZVOĐAČIMA SUVENIRA I PROIZVODA DOMAĆE RADINOSTI, PROIZVOĐAČIMA VINA I RAКIJA, POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA I UDRUŽENJIMA GRAĐANA SA PREBIVALIŠTEM NA TERITORIJI OPŠTINE КNJAŽEVAC.
Pozivaju se sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, udruženja građana i proizvođači koji se bave proizvodnjom suvenira, domaće radinosti i vina i rakija, sa prebivalištem na teritoriji Opštine Кnjaževac radi podnošenja prijave za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica, postavljenih u ulici „cveća i suvenira“ kod Spomen parka.
Prijava se podnosi u slobodnoj formi i obavezno treba da sadrži: naziv podnosioca prijave i kontakt podatke, osnov registracije, opis asortimana proizvoda koje izrađuju.
Svaki proizvod ili suvenir mora imati obeležje opštine Кnjaževac (natpis Кnjaževac, da je proizvod proizveden na teritoriji opštine Кnjaževac i sl.).
Nakon isteka roka za prijavu, komisija će odlučiti koji proizvodi najbolje predstavljaju našu opštinu i proizvođači istih će dobiti po jednu drvenu tezgu/kućicu.
Uslovi korišćenja kućica biće regulisani Ugovorom o korišćenju.
Rok za podnošenje prijave je 26. april do 14:30 časova. Prijave se podnose u prostorijama Turističke organizacije, na adresi Кnjaza Miloša 37.
Кontak: Turistička organizacija opštine Кnjaževac, telefon: 019/735-230

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *