POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA ZA UČENIKE SREDNJE MUZIČKE ŠKOLE

Od danas roditelji i drugi zakonski zastupnici moći će da prijave svoje dete za polaganje prijemnog ispita u srednju muzičku školu na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs). Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja prijava za polaganje prijemnog ispita, prijavu u papirnom obliku mogu da podnesu 15. i 16. aprila 2021. godine, u sekretarijatu škole (zgrada u ulici Srbe Jovanovića br.6). Radi školske evidencije paralelno popuniti i školsku prijavu koja je u produžetku.

 

 

MOLIMO VAS DA POPUNITE OBE PRIJAVE:

ONLAJN PRIJAVA – http://mojasrednjaskola.gov.rs/Cir/Pocetna
ŠKOLSKA PRIJAVA: http://Преузмите Пријаву [25.85 KB]

 

Obaveštenje za roditelje / druge zakonske zastupnike učenika koji upisuju srednju školu

 

 

Portal Moja srednja škola predstavlja platformu koja Vam omogućava da izvršite elektronske usluge u vezi sa prijemnim ispitom, za prvi razred srednje škole za školsku 2021/2022. godinu, za škole čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave. Na portalu Moja srednja škola: https://mojasrednjaskola.gov.rs možete proveriti sve evidentirane podatke za konkretnog učenika, ali i pronaći sve statističke podatke o osnovnim i srednjim školama, kao i druge informacije koje mogu pomoći u pravilnom odabiru buduće škole. Shodno Kalendaru upisnih aktivnosti, na dnevnom nivou možete pratiti glavne aktuelnosti.

Da biste koristili elektronske usluge, potrebno je da budete autorizovan korisnik. Autorizovani korisnik može biti isključivo roditelj ili drugi zakonski zastupnik koji ima odgovarajuća prava pristupa do podataka o konkretnom učeniku, putem naloga na Portalu Moj esDnevnik. Odnosno, ukoliko imate nalog na portalu Moj esDnevnik ili imate nalog na Nacionalnom portalu za elektronsku identifikaciju eID.gov.rs, kojim pristupate portalu Moj esDnevnik, omogućene su sledeće elektronske usluge:

1. podnošenje elektronske prijave za polaganje prijemnih ispita

2. podnošenje prigovora na rezultate završnog ispita

3. podnošenje elektronske liste želja

4. podnošenje elektronske prijave za upis u srednju školu

Nalog na esDnevniku možete dobiti od razrednog starešine u osnovnoj školi, a nalog na državnom portalu za elektronsku identifikaciju možete sami kreirati registrovanjem na eID.gov.rs.

Pozivamo vas da, u skladu sa tekućom epidemiološkom situacijom, a, pre svega, zbog zdravlja i bezbednosti, koristite raspoložive elektronske usluge u vezi sa procedurama za upis u srednju školu. Svakako, sve zahteve ćete moći i na stari način da podnesete, neposredno u školi.

 

 

Izvor: muzickaskolanegotin.edu.rs

Foto: muzickaskolanegotin.edu.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *