ONLAJN RAZGOVOR SA GRAĐANIMA BORA

„Još jedan u nizu onlajn razgovora sa našim sugrađanima održan je krajem prošle nedelje. I ovog puta razgovarali smo o problemima sa kojima se naši sugrađani suočavaju, a koji su u delokrugu lokalne samouprave i nadležnih gradskih institucija.
Ovog puta najviše pitanja odnosilo se na legalizaciju objekata. Jasno je da se zakon Republike Srbije mora poštovati, da vlasnički odnosi moraju biti čisti, kao i da se mora ispoštovati niz drugih uslova propisanih od strane države, počev od vlasništva nad zemljom preko lokacijskih uslova i projekata za izvođenje radova do same gradnje.
Upravo iz razloga nepoštovanja svega ili dela gore navedenog, republička i lokalna inspekcija naložile su rušenje 15 objekata ili delova objekata koji u određenom domenu krše zakon.
Zakon se mora poštovati, a smatram da je sve moguće uraditi ukoliko se procedura spovrede po propisima od početka do kraja“ – napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandra Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *