ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE SOKOBANJA

 Pred odbornicima se našao obiman dnevni red sa više od 50 tačaka. Odbornici su usvojili sve predloge odluka.

 

 

Gotovo polovina dnevnog reda bila je rezervisana za pravilnike i konkurse za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u oblasti svinjarstva, govedarstva, ovčarstva, kozarstva, pčelarstva, nabavci sadnog materijala u voćarstvu, subvencionisanje poljoprivrednih kredita, za sprovođenje projekata i unapređenje udruženja u oblasti poljoprivrede,nabavku električnih pastira i unapređenje plasteničke proizvodnje. Usvojeni su i izveštaji o radu Turističke organizacije, Narodne biblioteke „Stevan Sremac”, JP „Zelenilo”, SRC „Podina”, Centra za socijaloni rad, Pravobranilaštva opštine Sokobanja, Opštinskog veća i predsednika opštine Sokobanja, Opštinske uprave opštine Sokobanja a data je saglasnost i na plan rada Doma zdravlja Sokobanja za 2021. godinu.

 

 

Odbornici su jednoglasno usvojili odluku kojom će svi osnovci od prvog do osmog razreda dobijati besplatne udžbenike koji će biti kupljeni iz budžeta opštine Sokobanja.

Usvojena je i ostavka dosadašnjeg direktora JKP „Napredak” Saše Drljače i na njegovo mesto kao V.D. imenovana je Ana Veljković iz Sokobanje.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *