NASTAVLJA SE IMUNIZACIJA U SELIMA OPŠTINE NEGOTIN

Vakcinacija bez prijavljivanja u selima negotinske opštine se nastavlja i nailazi na dobar odziv. Meštani Sikola i Popovice su zadovoljni što vakcinu mogu da prime u svom selu.
„Počeli smo pre dva dana da radimo udaljenija sela, Sikole, Popovica koja je za danas zaplanirana. Odziv pacijenata je bio dobar. U Sikolu smo završili, pre toga smo bili u Popovici. Ljudi su zahvalni na tome jer je na neki način ubrzana njihova vakcinacija, ne idu preko e – Uprave i ima dosta nepokretnih ljudi. Sela su udaljena prilično tako da im je to na neki način omogućeno da to brze i lakse završe. Odziv je dobar, tok vakcinacije je prošao uredno, bez ikakvih problema i bez neželjenih dejstva“ – rekao je Srđan Stanković, glavni tehničar Doma zdravlja Negotin.
VAKCINACIJA GRAĐANA BEZ PRETHODNE PRIJAVE SUTRA U ŠARKAMENU, ŠTUBIKU I DIDIĆIMA

Prema sutrašnjem rasporedu vakcinacije građana bez prethodne prijave, mobilne ekipe Zdravstvenog centra Negotin nastaviće sa masovnom imunizacijom vakcinom “Sinofarm” kineske proizvodnje, u sledećim selima na teritoriji opštine Negotin:

Ekipa 1: selo ŠARKAMEN (od 9 -11 časova u seoskoj ambulanti)
Ekipa 2: selo ŠTUBIK – za meštane „donje“Malajnice (od 11 do 13 časova u seoskoj ambulanti u Štubiku)
Ekipa 3: MZ „DIDIĆI“ – za meštane „gornje“ Malajnice i Didića (od 13 do 15 časova u ambulanti MZ Didići).
Obavezno poneti ličnu kartu.

IMUNIZACIJOM ŠTITITE SEBE I DRUGE – BUDIMO ODGOVORNI!
ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE ZA TERITORIJU OPŠTINE NEGOTIN

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *