KORAK ISPRED SVIH!!! OD DANAS VAKCINACIJA NA STAROJ PLANINI

Javno preduzeće „Stara planina“ u saradnji sa Zdravstvenim centrom Knjaževac organizovalo je danas vakcinaciju za sve svoje zaposlene radnike kao i goste koji se nalaze na Babinom Zubu.
Imunizacija se obavlja u ambulanti hotela „Stara planina – SP RESORT“, a prvi su se pelcovali zaposleni iz ovog objekta kao i iz Planinarskog doma „Midžor“ i hotela „Babin Zub“. Vakcinu kineskog proizvođača Sinofarm moći će da prime svi zainteresovani gosti koji borave na Staroj planini.
Hotel „Stara planina – SP RESORT“ je prvi u svetu hotelski kompleks koji je omogućio svim domaćim gostima da se vakcinišu tokom odmora, ali i urade brzo testiranje.
„Od danas ćemo imati mogućnost vakcinacije u hotelu „Stara planina“ i svaki gost iz Srbije će moći da se vakciniše sa kineskim cepivom, jer Zdravstveni centar Knjazevac i mi smo obezbedili tu mogućnost, kao i punkt – ambulantu u hotelu, gde i sada radimo brzo antigensko testiranje. I za jedno, ali i za drugo smo jedini u svetu koji to radimo u hotelsko – turistickom objektu. Vakcina je život“, poručio je sa „Krova Srbije“ prvi čovek JP „Stara planina“ – rekao je Goran Karadžić.
Podsetimo da je hotel „Stara planina“ bio jedini ugostiteljski objekat na srpskim planinama gde su svi turisti, od otvaranja ski sezone, mogli da urade test na kovid, ili da donesu potvrdu da su negativni na prisustvo virusa, kako bi boravili u hotelu, a sve sa ciljem očuvanja zdravlja gostiju.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *