OD SUTRA MASOVNA VAKCINACIJA PO SELIMA NA TERITORIJI GRADA BORA

„Kao što smo prethodno i najavili, sutra će početi proces masovne vakcinacije po selima na teritoriji našeg grada koju ćemo sprovoditi u saradnji sa Opštom bolnicom i Domom zdravlja, kao i poverenicima Civilne zaštite.
Vakcinacija će se vršiti u seoskim ambulantama po dinamici koja je predviđena, a to znači da će se svakog dana vakcinacija obavljati na nivou tri različite seoske mesne zajednice, i tako do kraja procesa potpune vakcinacije.
Poverenici Štaba za vanredne situacije biće na raspolaganju svim meštanima koji iz nekog razloga ne mogu da dođu do ambulante, te će im prevoz za te potrebe biti obezbeđen. U planu je da se, nakon završenog četvrtog ciklusa, vakcinacija počne obavljati i na adresama zainteresovanih meštana.
Svi zainteresovani meštani moći će da se zaštite Sinofarmovom vakcinom bez prethodne prijave za imunizaciju.
Imamo jasan cilj, a to je da obezbedimo uslove da svako ko želi, ima priliku da bude vakcinisan. Zato apelujem da se naši meštani u što većem broju odazovu vakcinaciji, jer je to jedini način da se zaštitimo od ovog virusa i napokon dobijemo bitku“ – naveo je Aleksandar Milikić
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *