U RESNIKU OTVORENO ISTURENO ODELJENJE PU „BUCKO”

U selu Resniku, danas je u prostorijama osnovne škole, otvoreno istureno odeljenje PU „Bucko”, odnosno nova grupa mešovitog uzrasta u kojoj će biti upisano sedamnaestoro dece starosti od tri godine do predškolskog uzrasta.

 

 

„Čast mi je i zadovoljstvo što u Resniku ima dovoljan broj dece tako da su se stekli uslovi da otvorimo jednu predškolsku grupu. U narednim danima očekujemo da će nakon uobičajene procedure, i deca ostalog uzrasta biti upisana u vrtić. Trudićemo se da u narednom periodu i u ostalim selima gde se za to budu stekli uslovi,opremimo nova odeljenja. Takva realna mogućnost i zainteresovanost za sada postoji još u selu Jezeru i Mužincu“ − kaže Miodrag Nikolić, predsednik opštine Sokobanja.

Nikolić se ujedno zahvalio i direktoru PU „Bucko” i meštanima Resnika koji su u velikoj meri pomogli da se ovo odeljenje otvori u pomenutom selu.

 

 

 

 

„Otvorena je nova grupa mešovitog uzrasta u kojoj će biti upisana deca od tri godine do polaska u školu. Grupa je četvoročasovna i radiće od 8 do 12 i besplatna je za sve stanovnike Resnika. U u ovom selu ima ima oko 17 dece tog uzrasta a inače u grupu je moguće upisati do 24-oro dece mešovitog uzrasta“ − kaže Dušan Mijajlović, direktor PU „Bucko”.

 

 

 

Izvor: sokopress.com

Foto: sokopress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *