PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO SELO RUDNA GLAVA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas selo Rudna Glava kod Majdanpeka gde je primio prvu dozu vakcine kineske kompanije „Sinofarm“. Predsednik Vučić iskoristio je posetu za razgovor sa meštanima, predstavnicima lokalne samouprave, Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave.

Predsednik Vučić posetio selo Rudna Glava

 

Predsednik  Vučić zahvalio je meštanima Rudne Glave na veličanstvenom dočeku u njihovo mesto i rekao da je primio vakcinu u sredini procesa vakcinacije, jer je njegov stav i politika da treba da se vakciniše kada i narod.
„Vakcina je život i molim sve ljude u Srbiji da požurimo sa vakcinacijom, da što više života spasimo“, rekao je predsednik Vučić i preneo građanima da od 14 časova u 170 domova zdravlja kreće vakcinacija bez zakazivanja.
Predsednik Vučić posetio selo Rudna Glava

 

Predsednik Vučić je u razgovoru sa okupljenim građanima rekao da će pokušati da dovede nekog stranog investitora za gradnju fabrike u tom mestu, kao i da bi rešenje moglo da bude i da Jumko otvori pogon u Rudnoj Glavi.
„Gledaćemo za Vidovdan da imate malu fabriku za 80 do 100 žena i planiram tada da dođem i da pokrenemo proizvodnju. Sutra dolazi direktor Jumka da vidimo oko otvaranja pogona“, rekao je predsednik i dodao da će to biti velika podrška ovom prelepom kraju Srbije.
Predsednik Vučić posetio selo Rudna Glava

 

„Dogovorili smo nekoliko važnih stvari i to nije mali novac koji ćemo ovde da uložimo. Želimo da pokažemo ljudima u malim sredinama da nam je stalo do njih, da želimo da pomognemo,“ poručio je predsednik Vučić i zahvalio svima koji su ostali na istoku Srbije.
Izvor: predsednik.rs
Foto: predsednik.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *