SASTANAK SA MEŠTANIMA SLATINE

„Današnji sastanak sa meštanima Slatine imao je za cilj da čujemo sve njihove probleme i očekivanja kada je u pitanju unapređenje kvaliteta života u selu.
Činjenica je da je nedostatak komunikacije postojao između ljudi koji vode mesnu zajednicu i samih meštana.
Grad će se sada maksimalno uključiti u domenu svojih nadležnosti, a ono što prevazilazi naše ingerencije, biće usmereno na nadležna ministarstva. Svi zajedno moramo da vodimo računa o tome koji su problemi naših meštana, da budemo svesni činjenice da se rudnik i rudarenje na teritoriji grada razvijaju, a da pre svega zaštitimo interese i naših građana i grada, kao i kompanije.
Mi ćemo sa meštanima i predstavnicima kompanije u narednom periodu izaći na teren, razgovarati, uvideti probleme, a zatim ćemo se u jednom dobrom duhu i zajedničkom cilju potruditi da rešimo sva pitanja bitna za naše meštane.
I klizište i zauzeće puta su stvari koje su rešive, ali se nažalost mesna zajednica nije bavila time, već stvarima koje su trivijalne i u ličnu korist pojedinaca.
Narednih dana ćemo obići i ostale mesne zajednice gde postoji bilo kakav problem i tražiti da se uključe nadležne institucije.
Ne želim da se bilo ko od naših meštana, bilo u Slatini, Metovnici, Bučju, Brestovcu, Krivelju ili bilo kojoj drugoj mesnoj zajednici na području Bora, oseća ugroženo, cilj je da stvari koje su lokalne i u ingerenciji grada rešavamo, ali da se za ostala pitanja uključe viši faktori“ – napisao je Aleksandar Milikić
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *