ODLUKA PREDSEDNIKA : Vakcinisaću se u Rudnoj Glavi

Rudna Glava, nekada razvijeni centar najranijeg rudarstva bakra na centralnom Balkanu, a danas je malo naselje u opštini Majdanpek, u utorak bi mogla da dočeka predsednika Aleksandra Vučića.

 

Predsednik je najavio prilikom obeležavanja početka radova na deonici puta Novi Beograd – Surčin da će u utorak otputovati u Rudnu Glavu i tamo primiti vakcinu.

 

Vučić je još ranije najavio da bi se vakcinisao „Sinofarm“ vakcinom i da će to učiniti u nekoj od opština na jugu ili istoku zemlje jer u tim opštinama proces vakcinacije ide slabije nego bilo gde drugde u Srbiji, tako je izbor pao na Rudnu Glavu.

 

 

„Ako stignu doze, prvi deo kineskih vakcina, kako bi trebalo, u ponedeljak, onda u utorak odoh u Rudnu Glavu, u Majdanpek, da se vakcinišem, da prestanu da me lažno proglašavaju antivakserom“ – istakao je Vučić.

Kada odete u selo da se vakcinišete, domaćini će se pridružiti i tu neće biti problema. Imaćemo i dovoljno vakcina da napravimo novu ofanzivu“, kazao je predsednik Srbije.

 

Meštani Rudne Glave su počastvovani što će ih predsednik Vučić posetiti i što je baš njihovo mesto izabrao da se tu vakciniše.

 

Ne sumnjaju da je vakcina loša. veci deo meštana ovog sela se vakcinisala. Jedan od punktova za vakcinaciju se nalazi u Rudnoj Glavi.

 

Posle vakcinacije predsednika Aleksandra Vučića očekuje se veliki talas interesovanja za vakcinom.

 

 

 

 

Foto: Instagram buducnostsrbijeav

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *