PORAST BROJA OBOLELIH OD COVID 19

U prethodne dve nedelje na teritoriji našeg grada beleži se blagi porast broja novoregistrovanih slučajeva virusne infekcije. Iz tog razloga smatram da je zaista neophodno da nastavimo sa poštovanjem mera i da zajedno nastavimo da se borimo protiv ove pošasti.
Zdravstveni sistem u Boru jako dobro radi svoj posao iako su zaposleni pod velikim pritiskom već godinu dana i vakcinacija teče u najboljem redu. Zadatak svih nas je da uđemo u proces vakcinacije, zbog čega smo i tražili dodatne doze vakcina kako bi se u narednom periodu povećao broj vakcinisanih, a izbegla mogućnost širenja virusa i smanjio trend rasta broja pozitivnih.
Ono što je dobra vest jeste da će nam veća količina vakcina omogućiti da od naredne nedelje krenemo sa vakcinacijom naših sugrađana i u seoskim sredinama.
Grad Bor u svakom selu ima ambulantu koja je pripremljena da izađe u susret procesu vakcinacije, a mi ćemo po dobijanju vakcina obavestiti javnost i pozvati naše meštane da se vakcinišu i na taj način zaštite od virusa.
Слика може припадати 1 особа
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić, pixabay.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *