IZGRADNJA VODOVODA. Zlot, Bučje i Metovnica dobijaju novi vodovod

U selima vodovodi, u gradu kanalizacija i fabrike za preradu otpadnih voda što pokazuje da se dostiže nivo kakav jedna lokalna samouprava i treba da ima, a to je bolji kvalitet života za sugrađane.
Četiri kilometra novog vodovoda u Zlotu i 25 miliona dinara iz gradskog budžeta za njegovu izgradnju kako bi oko 50 domaćinstava koji žive u ovom kraju dobilo vodu. Radovi na izgradnji ovog vodovoda uveliko su u toku, a u Zlotu se i narednom periodu očekuju još dva vodovoda, Prevalje i Devesel, čime će zaokružiti sliku urednog vodosnabdevanja u ovom selu.
„Nakon Zlota, počinjemo izgradnju vodovoda u Bučju, a zatim i fazu 2 i 3 u Metovnici.
Najznačajniji projekti će biti upravo izgradnje vodovoda na područjima naših sela, uporedo i proširenje javne rasvete i to su stvari na kojima će biti fokusiran razvoj sela u ovoj godini. Istovremeno ćemo raditi i na uređenju atarskih puteva i otklanjanju trenutnih problema u selima.
Činjenica je da nikad više novca iz budžeta grada nije odvojeno izgradnju vodovoda nego ove godine i to oko 150 miliona dinara. To će biti samo zalet da i naredne godine nastavimo istim tempom i dinamikom, da uvedemo vodu i rešimo problem koji imaju naši meštani u Gornjanu, a da nakon toga počnemo da rešavamo pitanje kanalizacije u našim seoskim sredinama.“ – naveo je gradonačelnik grada Bora Aleksandar Milikić
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *