SASTANAK IZMEĐU GRADSKE UPRAVE I KOMPANIJE „ZIJIN MINING“

Rekonstrukcija puta 15 koji pored aerodroma vodi ka Metovnici dogovorena je danas tokom sastanka sa predstavnicima kompanije „Zijin Mining“.
„Složili smo se da je rekonstrukcija neophodna iz razloga stanja samog puta, ali pre svega, kako bi naši meštani u Metovnici dobili bolje uslove za život i rad. Rekonstrukciju puta će u potpunosti finansirati kompanija „Zijin Mining“, a početak radova možemo očekivati u naredne dve do tri nedelje.
Takođe, razgovarali smo i o klizištu i putu koji u Slatini predstavljaju problem za naše tamošnje meštane i drago mi je da je kompanija odgovorno pristupila ovom pitanju, da su razgovarali sa meštanima sela, stručni ljudi su procenili zemljište i očekuje se dalje rešavanje tih pitanja“ – naveo je gradonačelnik Aleksandar Milikić
Pomak u saradnji između kompanije i mesnih zajednica je vidljiv, kao i saradnja između grada i kompanije, jer zadatak je da svi zajedno evidentiraju svaki problem na terenu i da razgovaraju sa onima koji su spremni da rešavaju sva pitanja bitna za građane i meštane sela.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *