PREDSEDNIK VUČIĆ PRISUSTVOVAO POČETKU RADOVA NA DEONICI PUTA NOVI BEOGRAD-SURČIN

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas obeležavanju početka radova na deonici puta Novi Beograd – Surčin, nove gradske magistrale koja će povezati Beograd sa auto-putem „Miloš Veliki“. Predsednik Vučić je tokom obilaska gradilišta rekao da će se tom saobraćajnicom skratiti izlaz na auto-put „Miloš Veliki“ za oko 10 kilometara.

 

 

„Hvala ljudima koji vredno rade na ovom važnom putu, koji spaja Novi Beograd sa Surčinom. Ovaj deo grada postaće jedan od najlepših delova Beograda. Ceo ovaj projekat nije samo izgradnja auto-puta, već je jedan razvojni projekat koji donosi mnogo novih sadržaja. Surčin mnogo dobija i postaje jedna od najbrže rastućih opština“, rekao je predsednik Vučić.
Predsednik Vučić najavio je i da ove godine počinje izgradnja Nacionalnog stadiona u Surčinu.
„Izgradnja Nacionalnog stadiona će biti izvanredan razvojni projekat za opštinu Surčin, ali i za celu Srbiju. Biće velelpan, dobrim delom će biti od drveta i biće jedan od najmodernijih stadiona u Evropi“, rekao je predsednik i dodao da će Nacionalni stadion postati novi centar okupljanja građana i privrednika, pošto će tu biti izgrađena dobra infrastruktura i postojaće dobra saobraćajna veza sa gradom.
Predsednik Vučić je u razgovoru sa ambasadorkom Čen Bo kazao da sutra planira da obiđu zajedno radove i na deonici auto-puta Preljina – Požega.
Obeležavanju početka radova prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ambasadorka Narodne Republike Kine Čen Bo, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.
Izvor: predsednik.rs
Foto: predsednik.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *