NOVE MAŠINE ZA EFIKASNIJI RAD

JP „Zelenilo” je iz sopstvenih sredstava kupilo dve mašine koje će omogućiti efikasniji i kvalitetniji rad na poslovima koje obavljaju.

U pitanju su zglobni valjak čija je cena bila oko milion i po dinara i koji će biti korišćen za valjanje puteva koji se popunjavaju sitnim kamenom ili struganim asfaltom. Druga mašina je mini bager čija je cena nešto manje od tri miliona dinara i koji će uglavnom biti korišćen za radove u gradskim sredinama gde neće morati da se potpuno prekida saobraćaj tokom rada mašine.

 

 

Dimenzije ovog bagera su manje a i tehničke mogućnosti se razlikuju od većih bagera tako da tokom rada kamion sa materijalom može da stoji iza bagera a ne pored i na taj način jedan deo ulice koja se radi je prohodna za saobraćaj. Valjak je trenutno u garaži i u narednom periodu će biti korišćen a mini bager je već u upotrebi na terenu.

 

 

 

Izvor: sokopress.com

Foto: sokopress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *