POSTROJENJE ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

Obaveštenje o donetom rešenju  kojim je utvrđena potreba izrade studije i određen obim i sadržaj studije procene uticaja na životnu sredinu projekta – Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za naselje Rtanj

Rešenjem je utvrđena potreba  izrade studije i određen je obim i sadržaj studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta – Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za naselje Rtanj na KP br.6464/1 KO Mirovo,  nosioca projekta  Opštine Boljevac, ulica Kralja Aleksandra 24.

Donetim rešenjem utvrđena je obaveza nosioca projekta da u roku od godinu dana od dana konačnosti ovog rešenja, podnese zahtev za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja projekta na životnu sredinu i utvrđeno je da nosilac projekta ne može pristupiti izvođenju projekta bez dobijene saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.

Predstavnici zainteresovane javnosti mogu izvršiti uvid i izjaviti žalbu na doneto rešenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja. Žalba se izjavljuje Ministarstvu zaštite životne sredine neposredno ili  preko prvostepenog organa.

 

 

 

Izvor: boljevac.org.rs

Foto: boljevac.org.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *