BOR POKREĆE ZNAČAJNE PROJEKTE U SARADNJI SA VLADOM RS I MINISTARSTVOM GRAĐEVINARSTVA

 Osnovni cilj današnjeg razgovora sa predstavnicima Saveta mesnih zajednica na području Bora bio je rešavanje bitna pitanja za građane i da se ujedno unapređuje kvalitet života i razvoja grad u pravcu uspeha, kao i do sada.

Svakako značajni projekti poput izgradnje preko 70 kilometara kanalizacione mreže na teritoriji grada, u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Ministarstvom građevinarstva, zatim uređenje vodovodne mreže u selima, kao i nastavak proširenja javne rasvete i uređenja parking prostora i prilaza zgradama.

Ono što grad Bor očekuje u narednom periodu jeste izlazak na teren, evidentiranje svih stvari koje se mogu rešiti i koje će još više unaprediti kvalitet života meštana Bora i nakon toga će se krenuti u njihovo rešavanje.

„Drago mi je da smo se na sastanku složili da su prethodne tri godine bile veoma uspešne kada govorimo o uređenju naših mesnih zajednica i siguran sam da Bor postaje jedan ozbiljan grad u smislu uređenja, a upravo nam ovakvi sastanci daju zadatak da se još bolje i efikasnije bavimo pitanjima na koja nam ukazuju sami građani“ – naveo je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić

 

 

 

Izvor: Aleksandar Milikić

Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *