MEMORIJAL „ALEKSANDAR PETKOVIĆ PETKO” ODLOŽEN ZA 23. MAJ

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije „MTB memorijalna vožnja i planinarska akcija” koje su trebale biti održane u subotu 3. aprila odložene su i biće održane 23.maja.

Memorijal „Aleksandar Petković Petko − priča nastavlja da živi” organizuje grupa prijatelja  pokojnog Petka, odnosno članovi „SRUB” Sokobanja, udruženja koje je on osnovao kao i članovi PD „Oštra Čuka”, koji su u saopštenju na fejsbuku istakli da su svesni situacije i da se pre svega mora sačuvati zdravlje svih.

 

„Planina nas čeka, druženje nas čeka. Bićemo još spremniji i odlučniji da vas što bolje ugostimo u pravom prolećnom ambijentu u našem domu u Radenkovcu“ − istakli su oni.

 

Aleksandar Petković je rođen 1975. godine a preminuo je oktobra prošle godine. Tokom svog života bavio se sportom, muzikom ,glumom. Bio je član fudbalskih klubova „Ozren”, „Sokograd” i „Trebič”, dugogodišnji član amaterskog „SB” pozorišta, svirao je u akustičnom orkestru „Banjski boemi”.

 

Kao veliki ljubitelj biciklizma osnovao je udruženje „SRUB” Sokobanja i okupio zaljubljenike u ovaj sport u Sokobanji. Grupa njegovih prijatelja došla je na ideju da organizuje niz događaja u sećanje na pokojnog Aleksandra.

 

 

 

Izvor: sokopress

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *