NEODGOVORNO PONAŠANJE I BAHATOST RUKOVODSTVA LOVAČKOG UDRUŽENJA “ HAJDUK VELJKO 1896 “ NEGOTIN

Lovačko udruženje „Hajduk Veljko Petrović 1896“ u Negotinu postoji već 125 godina i jedno je od najstarijih i među osnivačima je Lovačkog udruženja Srbije. Broji više od 600 članova i godišnje prihoduje preko 20 miliona dinara.

Gazduje lovištem koje se prostire na oko 97 hiljada hektara lovne površine. Ovo bi bio dobar uvod za jednu reportažu o lovcima negotinske krajine sa velikom tradicijom, znanjem i iskustvom da se deo članova ovog udruženja javnosti nije obratio saopštenjem u kome kažu da je situacija u ovom udruženju zbog neodgovornog ponašanja rukovodstva i stručne službe jednaka haosu, koji je ovo nekada najjače lovačko udruženje u zemlji dovelo do nule.

 

U saopštenju se pored ostalog kaže:

 

 

U telefonskom razgovoru sa našom televizijom predsednik Lovačkog udruženja „Hajduk Veljko 1896“  Zoran Mitanović je rekao da na ovakve napade i saopštenja za javnost ne odgovara i da je uvek otvoren za medije da dođu i snime rad Lovačkog udruženja „Hajduk Veljko“ Negotin .

 

 

 

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *