MLADA LEGENDA SRPSKOG STRELJAŠTVA

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave danas je dalo saglasnost na našu inicijativu da najboljeg sportistu u istoriji borskog sporta – Bobanu Momčilović Veličković, posthumno proglasimo 𝐩𝐨𝐜̌𝐚𝐬𝐧𝐢𝐦 𝐠𝐫𝐚đ𝐚𝐧𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐧𝐚𝐬̌𝐞𝐠 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚.
Nakon saglasnosti odbornika Skupštine grada, u znak zahvalnosti za neizmeran doprinos razvoju borskog sporta, Bor će Bobanu kao počasnog građanina, primiti u svoje okrilje. Time će Bobana i zvanično postati prvi počasni građanin grada Bora, a na svečanoj akademiji koja će biti organizovana povodom obeležavanja Dana grada, 3. oktobra, njenoj porodici biće uručene medalja i diploma.
Iako se naša mlada legenda srpskog streljaštva preselila se u večnost, ostavila je trag odanosti rodnom gradu koji neće biti izbrisan ni zaboravljen. Siguran sam da će Borani biti ponosni na činjenicu da će Bobana biti počasni građanin našeg grada i da će im služiti na čast.
Izvor: aleksandar milikic
Foto: aleksandar milikic

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *