ZNAČAJAN PROJEKAT

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) omogućila nam je da bude deo jednog velikog i značajnog projekta za grad Bor, a to je da širimo dobru politiku i praksu podrške roditeljstvu.
„Iz ugla umrežavanja sistema roditeljstva i brige o deci, a kroz projekat „Podrške lokalnim samoupravama za širenje dobrih politika i praksi podrške roditeljstvu“ želimo da pružimo snažnu podršku ostvarivanju prava svakog deteta da živi srećno, spokojno i dostojanstveno u svojoj porodici.
Kroz ovaj projekat uključili smo Dom zdravlja, Patronažnu službu, Predškolsku ustanovu „Bambi“ i Centar za socijalni rad, a naša je želja da kroz aktivnosti Grada Bora i lokalnih službi povežemo sve relevantne činioce koji mogu da utiču da se stvore bolji uslovi za roditeljstvo“  – naveo je Aleksandar Milikić gradonačelnik Bora.
Razvoj jednog društva predstavljaju omladina i deca, ako grad Bor želi da ide napred mora da ulaže u roditeljstvo, što će upravo i učiniti kroz ovaj projekat, a uz podršku Vlade Republike Srbije i UNICEF-a.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *