SUTRA U ZAJEČARU: SASTANAK AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA, PODELA DEČJIH SEDIŠTA, ZA TRAKTORISTE ROTACIONA SVETLA

Danas u 11h u velikoj sali Skupštine grada Zaječara održaće se sastanak Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Saveta za bezbednost saobraćaja grada Zaječara.

Tema sastanka je unapređenje sistema bezbednosti saobraćaja u gradu Zaječaru i saradnja Saveta i Agencije za bezbednost saobraćaja.

Sastanku će prisustvovati gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, direktor Agencije za bezednost saobraćaja Republike Srbije, Duško Pešić, članovi Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Zaječara i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja će ovom prilikom uručiti 30 dečjih autosedišta gradonačelniku Zaječara. Sedišta su namenjena za decu od 9 do 36 kilograma, a gradonačelnik će u narednom periodu izvršiti podelu roditeljima dece u Zaječaru.

Tribina za traktoriste i podela rotacionih svetala (40), tabli (40) za obeležavanje sporih vozila i (40) prsluka za traktoriste biće organizovana u 12:45 h u Domu kulture u Grljanu, a od 13:45 h u Domu kulture u Zvezdanu.

 

 

 

Izvor: zajecar.info

Foto: zajecar.info

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *