VUČIĆ IDE U POSETU UJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA I BAHREINU

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 10. do 12. marta, nakon čega će od 12. do 14. marta boraviti u zvaničnoj poseti Kraljevini Bahrein.

Tokom boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, predsednik Vučić će se sastati sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim veličanstvom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, kao i sa brojnim drugim zvaničnicima, saopštila je Sluba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Tokom zvanične posete Bahreinu, predsednik Vučić će se sastati sa Njegovim veličanstvom kraljem Bahreina Hamadom Bin Isa Al Kalifom, Njegovim kraljevskim visočanstvom princem Salmanom Bin Hamadom Al Kalifom, prestolonaslednikom i premijerom Kraljevine Bahrein, kao i sa drugim visokim zvaničnicima i ministrima.

 

 

 

 

Izvor: RTS

Foto: predsednik.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *