Kladovo na internet prezentaciji predsednika Srbije u odeljku „Najbolje iz Srbije“!

Na zvaničnoj internet prezentaciji predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, u kategoriji „Najbolje iz Srbije“, nalaze se tekstovi o uspešnim projektima, inovativnim idejama i pojedincima koji su svojim radom, zalaganjem, hrabrošću i požrtvovanošću zaslužili da budu predstavljeni.

Kabinet predsednika opštine Kladovo, slao je priloge o zanimljivim i vrednim sugrađanima o čijim se rezultatima rada malo zna, govori i piše. Promovisane su znamenitosti naše opštine, događaji koji inspirišu mlade generacije.

Sa područja naše opštine, za internet prezentaciju izdvojen je tekst o manastiru „Svete Trojice„ pod naslovom „Novi život starog manastira„.

Više o tome na linku: https://www.predsednik.rs/lat/pres-centar/najbolje-iz-srbije/novi-zivot-starog-manastira

Takođe, objavljen je i tekst o 10 godina funkcionisanja pokretne biblioteke sa naslovom „Biblioteka na točkovima„. Zahvaljujući dugogodišnjem interkulturnom dijalogu sa Republikom Francuskom i Deparatmanom Vandeja, bibliobus je kompaktni deo ustanove Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo.

Više o tome na: https://www.predsednik.rs/pres-centar/najbolje-iz-srbije/biblioteka-na-tockovima

Ovakav vid promovisanja je od velike važnosti za našu opštinu iz razloga što promoviše prave vrednosti koje naši sugrađani poseduju i pruža podstrek i inspiraciju za njihov dalji trud.

IZVOR: kladovo.org.rs, FOTO: Printscreen YouTube Turisticka organizacija opštine Kladovo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *