MOBILNE POŠTE U JOŠANICI, VRMDŽI, ŠARBANOVCU I MUŽINCU

Predsednik i zamenik predsednika opštine Sokobanja su sa Miroslavim Janojlićem, direktorom Pošte Niš i njegovim timom obišli sela Šarbanovac, Mužinac, Vrmdžu i Jošanicu sa ciljem da se u narednom periodu naprave koraci kojima će se meštanima pomenutih sela približiti dostupnost poštanskih usluga.

 

„Ideja i namera je da otvaranjem ispostava pošte u ovim selima meštanima olakšamo korišćenje usluga pošte jer na taj način neće morati da dolaze u Sokobanju da bi platili račune ili podigli penzije. U Jošanici je dogovoreno da će pošta biti u prostorijama Mesne zajednice dok će se za Vrmdžu, Mužinac i Šarbanovac napraviti model mobilne pošte a u saradnji sa direktorkom pošte u Sokobanji ćemo se dogovoriti o tome kojim danima i u kom vremenskom periodu će ove ispostave funkcionisati u pomenutim selima“ − kaže Miodrag Nikolić predsednik opštine Sokobanja.

 

Očekuje se da sve krene da funkcioniše za par meseci na obostrano zadovoljstvo i meštana ali predstavnika Pošte. Kako saznajemo, ovo je samo pilot projekat i u narednom periodu cilj je da se slične ispostave otvore u ostalim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Sokobanja.

 

 

Izvor: sokopress

Foto: sokopress

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *