“POČINJE NOVA ERA ZA VALJEVO“ VUČIĆ SAOPŠTIO DIVNE VESTI: Tokom leta položićemo kamen temeljac jedne divne nemačke fabrike (VIDEO)

-Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer godinama smo se borili, od mog nemačkog savetnika, Cicmila Kojića, svih nas u Predsedništvu, u Vladi, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest čini mi se, pre svega za Valjevce i Valjevo. Od izgradnje brze saobraćajnice koju ćemo gledati da ubrzamo njen završetak Lajkovac – Valjevo, prvi put smo uspeli i tokom leta položićemo kamen temeljac jedne divne nemačke fabrike, fantastične nemačke fabrike, za više od 500 zapolsenih, a zatim, ono što je, rekao bih, još bolja vest, da pregovaramo sa još jednom nemačkom fabrikom, da dođe takođe u Valjevo – rekao je Vučić u videu na svom Instagram profilu.

– Time bi Valjevo rešilo sve svoje probleme, time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo. Valjevci, čestitam – rekao je predsednik Vučić.

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *