ODRŽANA REDOVNA SEDNICA OPŠTINSKOG FUDBALSKOG SAVEZA

U sredu 24. februara, u prostorijama Restorana 202 na Radujevačkom putu, održana je redovna sednica Skupštine Opštinskog fudbalskog saveza Negotin. Sednici su, pored 19 od ukupno 27 članova skupštine, prisustvovali i Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i njegov zamenik Bogdan Gugić koji su pozdravili prisutne članove skuštine i istakli da se lokalna samouprava trudi da podrži rad sportskih organizacija i udruženja.

U ovoj godini u planu je izgradnja i službenih prostorija fudbalskim klubovima „Urovica“ i „Mladost“ iz Karbulova i kupovina sportske opreme za 11 klubova mesnih zajednica. Ujedno, pozdravili su uspehe fudbalskih klubova „Dunav“ koji se niz godina takmiči u Srpskoj ligi Istok, „Hajduk Veljka“ koji u jesenjem delu takmičarske sezone 2020/21. deli prvo mesto sa velikim šansama da pređe u viši rang takmičenja, Srpsku ligu – Istok, i „Slogu“ iz Kobišnice jesenjeg prvaka Okružne lige Bor koji takođe ima velike šanse da se plasira u viši stepen takmičenja, Zonu Istok.
Na dnevnom redu sednice Skupštine bili su, između ostalog, izbor radnog predsedništva, izveštaj verifikacione komisije, izveštaj o radu između dve skupštine i usvajanje finansijskog izveštaja Opštinskog fudbalskog saveza.
U negotinskoj Opštinskoj fudbalskoj ligi trenutno se takmiči pet klubova: FK „Miloševo“, FK „Vrelo“ Šarkamen, FK „Rečka“, OFK „Sikole“ i OFK „Tamnič“. Očekuje se, da se ovim klubovima u sledećoj sezoni priključe još dva kluba. U Okružnoj ligi Bor pored FK „Sloge“ Kobišnica takmiče se FK „BSK 1934“ Bukovče, FK „Polet“ Jabukovac,FK Urovica i FK „Mladost“ Karbulovo, a u Zoni Istok pored FK „Hajduk Veljko“ takmiči se i FK „Branik“ iz Štubika. Prema podacima Opštinskog fudbalskog saveza u opštini Negotin registrovano je blizu 800 igrača svih selekcija.

 

 

Izvor: negotin.rs

Foto: negotin.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *