Ministar Vulin: ‘Policija u Novom Sadu dobro radi, sve smo rasvetlili!’

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da novosadska policija dobro radi svoj posao i da je u poslednjih nekoliko meseci munjevito rasvetlila više slučajeva.

Komentarišući tuču koja se 20. februara odigrala u Novom Sadu, ministar Vulin je u Skupštini Srbije precizirao da je taj slučaj odmah rasvetljen i da je uhapšeno osam osoba.

„U toku te noći saznali smo ko su počinioci i s obzirom na to da su iz Šida u toku jutra su privedeni“, rekao je ministar Vulin.

Ministar je podsetio da je novosadska policija pre tri meseca odmah po događaju rasvetlila navijačku pucnjavu koja se odigrala u Bačkoj Palanci, pre dva meseca u Novom Sadu sprečila pokušaj ubistva, pre nekoliko nedelja rasvetlila pokušaj iznude nad fudbalerom „Vojvodine“.

„Policija je sprečila nekoliko zakazanih navijačkih tuča u Novom Sadu, pre nego što su se desile, poslednju u mestu Bukovac. U Novom Sadu se radi i to dobro“, rekao je ministar Vulin, koji se zahvalio gradonačelniku tog grada Milošu Vučeviću na saradnji i senzibilnosti koju pokazuje prema policiji.

Prema njegovim rečima, komunikacija između gradonačelnika Novog Sada i načelnika Policijske uprave daje rezultate, vidi se da je bolje i oseća se veća sigurnost.

„Novi Sad je veliki grad, uvek ima onih koji misle da treba da krše zakon, ali veliki je broj munjevito rasvetljenih krivičnih dela. Kriminala će uvek biti, ali je važno da se zna da se on u našoj zemlji ne isplati“, poručio je ministar Vulin.

Izvor: Pink.rs, Foto: Youtube Printscreen MUP RS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *