Sada je i zvanično: DRAGAN STOJKOVIĆ JE SELEKTOR ORLOVA!

Dragan Stojković Piksi je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Zasedao je Izvršni odbor Fudbalskog saveza i prihvatio predlog čelnika koji su prethodna dva meseca pregovarali sa Stojkovićem oko njegovog dolaska na klupu Orlova. Očekuje se da tokom nedelje bude i promocija novog selektora.

FSS i Stojković tek treba da utanače kolika će biti njegova plata, a to će zavisiti od njegovog definitivnog dogovora sa kineskim Guangdžuom. Raskid ugovora sa klubom iz Azije je dogovoren, ali je i tu još otvoreno kakav će biti finansijski deo tog aranžmana.

Pregovori su trajali dva meseca, ali najviše Stojkovića i kluba za koji je vezan ugovorom, Guangdžo R&F i napokon je i taj posao doveden do kraja!

U FSS su ubeđeni da su izabrali najbolje rešenje, čoveka koji je snagom autoriteta napraviti od Orlova bolji tim, sposoban da se izbori za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 godine.

Reprezentaciju za mesec dana čeka start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to odmah okršaji sa dva najveća rivala za prva dva mesta: prvo će Republika Irska gostovati u Beogradu 24. marta, a već 27. dolazi Portugalija.

Izvor: Informer.rs, Foto: Youtube Printscreen SOS kanal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *