PREDSEDNIK MEĐUOKRUŽNOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA ZAJEČARSKOG REGIONA SAŠA MITIĆ POSETIO OK „OZREN”

Saša Mitić, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza zaječarskog regiona posetio je Sokobanju i OK „Ozren”. Tim povodom Mitić je podelio odbojkaške lopte u okviru akcije koju sprovodi ovo telo.

 

 

 

 

„Dve godine od kada sam ja predsednik odbojkaškog saveza mi se trudimo da pomognemo svim klubovima u regionu da pospeše svoje školice odbojke da bismo mogli da budemo konkurentniji sa ostalim sportovima što se tiče dece i nadam se da smo uspeli“ − kaže Mitić i dodaje da je prošle godine prvi put aktivirano takmičenje u mini odbojci za devojčice ispod deset godina pod nazivom „Mosić”. U pitanju je turnir na kome je učestvovalo dosta ekipa, oko stotinak devojčica iz regiona a ove godine se očekuje da taj broj bude i dvesta učesnica iz regiona među kojima će biti i sokobanjske odbojkašice.

Iz OK „Ozren” se zahvaljuju predsedniku Saši Mitiću na podršci i pozivaju sve zainteresovane ljubitelje ovog sporta da se priključe klubu. OK „Ozren” ove godine će imati sedam takmičarskih selekcija od kojih su dve muške i pet u ženskoj konkurenciji.

 

 

Izvor: sokopress.com

Foto: sokopress.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *