TRENUTNI TOK RADOVA NA DEONICI PUTA KNJAŽEVAC – ZAJEČAR

Radovi na državnom putu I B reda broj 35, deonica Zaječar (Vrška čuka) – Knjaževac (Kalna)
Od 27.11.2020. godine do 01.11.2021. godine, na delu državnog puta I B reda broj 35, na deonici Zaječar (Vrška čuka) – Knjaževac (Kalna) izvodiće se radovi na mostovima, na sledećim lokacijama:
– selo Vratarnica, naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora,
– most preko Jelašničke reke, naizmenično propuštanje vozila pomoću znakova za prvenstvo prolaza,
– u blizini mesta: Mali izvor, Minićevo, Gornje Zuniče i skretanje za Debelicu i Jakovac, odvijanje saobraćaja preko devijacija.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom 24 časa neprekidno.
Za najkasnije 18 meseci (Od 27.11.2020. godine do 01.11.2021) trebalo bi da budu završeni radovi na deonici od 24,3 kilometra puta Zaječar – Knjaževac koji se finansiraju sredstavima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).
U JP „Putevi Srbije“, rečeno je da se uređenje obavlja u okviru projekta rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja.
Izvođač radova po raspisanom tenderu pripalo je preduzeću „Integral inženjering“ iz Laktaša (BIH), koji je ponudio nižu cenu od firme Strabag. Ponuđena cena iznosi 12,484 miliona evra (bez PDV).
Putevi Srbije upozoravanju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštili su Putevi Srbije i mole učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
•Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
•Prema informacijama Uprave granične policije – na graničnim prelazima takođe nema zadržavanja vozila.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *