ODRŽANA 17. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA U KNJAŽEVCU

Danas je održana 17. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.
Većnici su usvojili 25 tačaka dnevnog reda. Najveći broj tema odnosio se na poslovanje javnih preduzeća koje se finansiraju iz opštinskog budžeta.
Planove i programe rada za 2021. godinu podneli su nadležni iz Agencije za razvoj opštine Knjaževac, Narodne biblioteke „Njegoš“, Turističke organizacije, Zavičajnog muzeja, Doma kulture, Centara za socijalni rad, Regionalnog centra za stručno usavršavanje i Preduzeća za razvoj urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac.
Na današnjoj sednici usvojene su konačne rang liste konkursa za izuzetno nadarene učenike i studente, za studente iz materijalno ugroženih porodica i za učenike i studente iz porodica sa troje, četvoro ili petoro dece za tekuću školsku godinu.
Članovi veća usvojili su predloge odluka o osnivanju Slobodne zone, a data je i saglasnost za korišćenje prostorije Planinarskog doma Policijskoj stanici Knjaževac.
Većnici su usvojili i podnete zahteve porodica za naknadu štete nastale od požara, kao i zahteve MZ Debelica i Vina za dodelu finansijskih sredstava.
Većnici su se bavili i drugim temama iz delokruga svoga rada.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *