BEOGRADSKI ODBOR SINDIKATA KOMUNALACA SRBIJE ODRŽAO JE SASTANAK SVOG RADNOG TELA U HOTELU „SUNCE”

Beogradski odbor sindikata Komunalaca Srbije održao je sastanak svog radnog tela u hotelu „Sunce”. U ime opštine Sokobanja prisutne je pozdravio Vladan Petković, predsednik skupštine opštine Sokobanja. Predsednik grane sindikata Komunalaca Srbije Aleksandar Radojević kaže da su za ovaj sastanak odabrali Sokobanju iz više razloga. Jedan od njih je što pomenuti sindikati šalju svoje ljude u Sokobanju i koriste usluge Sokobanje.

 

Foto: sokobanjapress.com

 

„Svi mi dosta dobro poznajemo Sokobanju, jedna članica našeg Gradskog saobraćajnog preduzeća je ovde pre neku godinu dovela na sedam dana 50 kolega iz Atine i ja sam došao u posetu tada i stvarno sam video ljude iz Beograda koji su bili njihovi gosti da su se za tih par dana podmladili, tako da sam i ja sa puno entuzijazma i ljubavi došao u Sokobanju“ − kaže Radojević.

Sokobanja je do sada, kao malo mesto do sada bila izuzeta u saradnji sa sindikatom ali su tokom predthodnih dana bilo reči da se održe sastanci sa loklnim komunalnim preduzećima i da se u budućnosti pokrene saradnja i pomogne se lokalnim preduzećima.

 

Mislim da je dosta potrebna pomoć lokalnim komunalnim preduzećima jer su to mala preduzeća sa malim budžetima i treba uspostaviti saradnju sa lokalnom samoupravom jer sindikat nije protivnik lokalnih samouprava i gradonačelnika, kao što mnogi misle, mi smo socijalni partneri tako, gledamo, razmišljamo i tako treba i da radimo“ − kaže Milan Panić potpredsednik Republičkog odbora, član gradskog odbora Komunalaca grada Beograda.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *