NOVI PUNKT ZA IMUNIZACIJU U DOMU PENZIONERA POČEO JE SA RADOM

Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin na trećoj telefonskoj sednici održanoj 30.01.2021. Na osnovu Instrukcije za otvaranje punkta za imunizaciju protiv COVID 19 Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, doneo je:

Z A K Lj U Č A K

Daje se saglasnost za predloženu lokaciju i dozvola za otvaranje Punkta za imunizaciju za teritoriju opštine Negotin na lokaciji „Dom Penzionera“ u Negotinu“, ulica Dobrile Radosavljević 2. Punkt će početi sa radom u ponedeljak 01. februara 2021.godine u 8 časova.

OBRAZLOŽENjE: Stručni tim u sastavu: Osoba odgovorna za organizaciju punkta i opšte poslove, član Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin Branislav Šucić, osoba odgovorna za medicinske poslove, dr Biljana Savuljesković radnik ZC Negotin, v.d. direktor Zdravstvenog centra Negotin, epidemiolog ZZJZ Zaječar dr Svetlana Živković zdravstveni isnpektor dr Nataša Mirković iz Niša, posle obilaska predložene lokacije Punkta za imunizaciju u Negoginu dana 28.01.2021.godine doneo je:

Z A K Lj UČAK

Daje se saglasnost za otvaranje Punkt za imunizaciju na lokaciji „Dom Penzionera“ u Negotinu“ ulica Dobrile Radosavljević 2. Uzevši u obzir uslove koje Punkt za imunizaciju mora da ispuni (Instrukcija Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave), predložena lokacija Punkta „Dom Penzionera“ u Negotinu“ ulica Dobrile Radosavljević 2, u potpunosti je opremljen nemedicinskom i medicinskom opremom, i odgovara zahtevima svih epidemioloških i zdravsvenih uslova i kao takav je spreman za registrovanje i predlaže se da Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin donese zaključak i vreme otvaranja i prijema građana prijavljenih za vakcinaciju.

 

Izvor: negotin.rs

Foto: negotin.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *