ODRŽANA 97. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Na 97. sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, utvrđeni su predlozi odluka o drugoj izmeni kao i davanju saglasnosti na konačni aneks br. 2 Ugovora o poveravanju komunalne delatnosti linijskog prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Negotini.

 

Članovi veća su usvojili završni izveštaj Centra za socijalni rad Negotin o utrošku namenskih sredstava za realizaciju projekta „Pomoć u kući starim i iznemoglim licima“. Ovu uslugu kojom su pored područja grada obuhvaćena i tri sela Tamnič, Sikole i Braćevac, trenutno koristi 34 korisnika sa teritorije naše opštine.

Nakon razmatranja, usvojen je i završni izveštaj Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“ Negotin o utrošku namenskih sredstava za realizaciju projekta „Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju“. Ova usluga realizovana je u periodu od 1. Jula do kraja prošle godine u prostoru Doma „Stanko Paunović“, pet dana u nedelji, u vremenu od 7 do 15 časova, sa kapacitetom od deset korisnika.

 

Izvor: negotin.rs

Foto: negotin.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *