VIZIRI ZA ZC NEGOTIN

Nacionalna koalicija za decentralizaciju i odbor za ljudska prava u Negotinu uručili su zdravstvenom centru zaštitnu opremu kao pomoć u borbi protiv korona virusa. 

U ime zdravstvenog centra Negotin najlepše se zahvaljujem odboru za ljudska prava Negotinna dobijenoj donaciji koja je danas uručena našoj zdravstvenoj ustanovi. Viziri koje smo danas dobili su neophodni kao sastavni deo zaštitne opreme za sve zdravstvene radnike koji rade sa COVID pacijentima i izuzetno nam mnogo znače pogotovo u ovoj situaciji epidemije, kada su oni zaista neophodni za mnoge koje rade, a ima i dosta zdravstvenih radnika koji su i u ambulanti i u hitnoj službi i u mobilnim ekipama, na uzorkovanju, testiranju, svi oni koriste i neophodni su im za rad upravo baš viziri. Hvala na ovoj donaciji.“- Izjavila je direktorka ZC Negotina Vidosava Paunović Barbulović.

Ovom humanom akcijom Nacionalna koalicija za decentralizaciju u Negotinu obeležava i deceniju rada.

„Nacionalna koalicija za centralizaciju je formirana pre 10 godina, tako da ujedno obeležavamo desetogodišnjicu rada. To je organizacija koja okuplja 13 različitih organizacija iz cele Srbije i tu našu desetogodišnjicu pod sloganom  desetogodišnjica optimizma i solidarnosti tako smo je nazvali zbog ove situacije rešili smo da poklanjamo u ovom trenutku, nažalost to je najneophodnije što svakom pojedinačno treba pogotovo u ustanovama kao što su bolnice, COVID ambulanta, zdravstvene ustanove i mi u Negotinu smo dobili iz Niša dve kutije vizira i dogovorili smo se sa zdravstvenim centrom u Negotinu da im to danas uručimo.“ – Izjavio je Dušan Prvulović – Odbor za ljudska prava Negotin.

Svaka podrška i pomoć zdravstvenim radnicima koji već mesecima istrajavaju na prvoj liniji odbrane od COVID-19 je dobrodošla.

Zaštitna oprema potrebna je svima koji rade u zdravstvu.

Izvor: TV Trans

Foto: TV Trans

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *