PREDSEDNIK OPŠTINE SOKOBANJA MIODRAG NIKOLIĆ PRIMIO JE VAKCINU PROTIV KORONE

Predsednik opštine Sokobanja Miodrag Nikolić primio je kinesku vakcinu protiv Korona virusa, u Domu zdravlja Sokobanja.

„Pored mene i svi članovi moje porodice su se prijavili putem sajta eUprava i primili su ili će primiti vakcinu kada po rasporedu ministarstva dođu na red. Pozivam sve koji do sada to nisu uradili, da se prijave na sajt i prime vakcinu, na taj način ćemo se mnogo brže izboriti sa ovim virusom. Podsetiću vas da je u Sokobanji još uvek na snazi vanredna situacija i da još uvek ima zaraženih. Vakcina je najbolji i najefikasniji način da pobedimo ovaj virus“ − rekao je Nikolić.

Do sada je u Sokobanji kineskom vakcinom obuhvaćeno 150 građana ali se vakcinacija nastavlja i narednih dana, ministarstvo će svakodnevno slati nove spiskove sa imenima i prezimenima građana koji su se odlučili za kinesku vakcinu i oni će biti obavešatavani SMS porukom o terminu vakcinacije.

 

Oni koji se nisu prijavili za vakcinu, a žele, mogu to da urade putem sajta eUprava. U slučaju da iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da izvrše prijavu, mogu da se jave na telefon 018/830-103 u sokobanjski Dom zdravlja od 7 do 15 časova i zaposleni u ovoj ustanovi će to uraditi umesto njih.

 

Izvor: sokopress

Foto: sokopress

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *