MASOVNA VAKCINACIJA PROTIV KORONA VIRUSA U SOKOBANJI

U Domu zdravlja Sokobanja počela je vakcinacija protiv Korona virusa za 150 građana iz oveopštine koji su se putem sajta eUprava prijavili za kinesku vakcinu S Na posebno opremljenom punktu u prostorijama Doma zdravlja vakcinacija teče predviđenom dinamikom prema instrukcijama Ministarstva zdravlja.

 

„Mi smo juče u popodnevnim časovima dobili spisak građana za vakcinaciju, a Minisrstvo je obavestilo građane putem SMS poruka o terminima za vakcinaciju. Da bi mi bili sigurni da ne bude nekog odustajanja, što bi poremetilo dinamiku vakcinacije, lekar i sestre koji su zaduženi za vakcinaciju su telefonom obavestili sve građane koji su se našli na spisku Ministarstva zdravlja za ovih 150 doza kineske vakcine − kaže dr Slaviša Antonijević, direktor Doma zdravlja Sokobanja.

 

Prijavljivanje za vakcinaciju i dalje traje, a za sve one koji su u nedumici koju od tri ponuđene vakcine da odaberu u Domu zdravlja Sokobanja poručuju da je najbolje konsultovati se sa svojim izabranim lekarom koji će dati preporuku koju vakcinu odabrati.

 

Izvor: Sokopress

Foto: Sokopress

Foto: Usn1.net

 

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *