LEPA VEST ZA MALIŠANE I RODITELJE: SVA DECA MOGU U VRTIĆ

Odluka koja je u decembru doneta na sednici Kriznog štaba u Knjaževcu, a po preporuci Zavoda za javno zdravlje Zaječar, više ne važi.

Naime, radi se o odluci da vrtić mogu da pohađaju samo deca čija su oba roditelja zaposlena. Sada je, zbog poboljšanja epidemiološke situacije, moguće da sva deca pohađaju vrtić. Potrebno je samo lekarsko uverenje, a potvrde o zaposlenosti oba roditelja više nisu neophodne.

Podsetimo, na sednici Kriznog štaba u Knjaževcu, a po preporuci Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar, zbog epidemiološke situacije, u decembru je doneta odluka da vrtić mogu da pohađaju samo deca čija su oba roditelja zaposlena. Na ovu odluku uticala je epidemiološka situacija u našem gradu, a ovakvom merom smanjio se broj dece koja pohađaju vrtić, a samim tim, i širenje zarazne bolesti Covid19 je sprečeno. Roditelji su bili u obavezi da donesu potvrdu da su fizički neophodni na poslu, odnosno da je roditeljima onemogućen rad od kuće.


Iz PU „Bajka“ napominju da su još uvek na snazi mere zaštite u borbi protiv korona virusa.

Budite odgovorni prema sebi i drugima, poručuju iz ove ustanove.

 

 

Izvor: Knjaževac onfo

Foto: Narodna Biblioteka Njegoš Knjaževac

Foto: Knjaževac info

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *